Pre-corona

In de gejaagdheid van de dag zijn we geneigd om maar door te gaan en door te gaan. Waarom doen we dat eigenlijk? Omdat het niet fijn is om de waarheid onder ogen te krijgen.  Het lijkt makkelijker om alle tijd, geld, energie en woorden te spenderen aan verhullen wie je werkelijk bent.

En dan..

Komt de wereld door Covid-19 noodgedwongen tot stilstand. En sta je stil. In die verstilling dringt de ongemakkelijke waarheid tot je door en komen de vragen; wie ben ik nou echt? Wat ben ik in vredesnaam aan het doen?

Keus

Dit is de keus die je hebt: ga je door met jezelf voor de gek houden, verhullen wie je echt bent en daar al je energie in stoppen? Of ga je aan de slag om te ontdekken wie je echt bent, zodat je rust in je hoofd krijgt en je weer kunt genieten van dat wat werkelijk belangrijk is in je leven. Het kan! Contact me en vraag een gratis adviesgesprek aan.

Find it, fix it, feel good!

Geschreven naar aanleiding van G. Doyle ‘Ongetemd leven’

Reageer op dit bericht