Gek van de kiespijn en ik durf niet.

Je staat op en je voelt het al, KIESPIJN! Dat is niet best. Want je weet: ik zal de tandarts moeten bellen voor een afspraak…en, hoe kinderachtig het ook mag klinken, je bent doodsbang voor de tandarts. Bij de gedachte alleen al krijg je buikpijn en word je misselijk. Je weet heus wel dat je zult moeten bellen om van de pijn af te komen maar je stelt het uit en uit. Uiteindelijk wordt de pijn zo erg en je lontje zo kort dat je toch maar belt. Maar het kost je veel te veel energie. Wat is dit? Waarom ben je zo bang? De keren dat je ging, heb je het toch overleefd?

Gewoon weer durven bellen

Laten we wel wezen, een tandarts bezoek staat ook niet op mijn lijstje van favoriete uitjes. Dat geldt voor de meeste mensen. Maar extreem veel stress is niet nodig. Gewoon bellen voor een afspraak, gewoon naar de tandarts gaan, dat is wat je wilt. En wat ook kan. Ook voor jou.

Hoe dan?

Laat mij je helpen om blijvend van deze angst af te komen. Zoals de cliënt die bij mij kwam vanwege extreme angst voor de tandarts zei: sinds ik PMA heb gedaan, snap ik waar die angst vandaan kwam en belangrijker: ik kan normaal naar de tandarts. De eerste keer na PMA was dat een bijzondere gewaarwording. Voorheen lag ik stijf als een plank in de behandelstoel en nu viel ik bijna in slaap!

Heb jij ook angst voor de tandarts of een andere extreme angst? Je kunt er vanaf komen. Maak een afspraak met mij voor een eerste gratis gesprek.

Find it, fix it, feel good!

One Comment

  • Vincent Rondwijk schreef:

    Naar de tandarts gaan vind niemand leuk. Toch weet ik altijd dat dit de beste oplossing is wanneer ik last heb van mijn gebit. Ook ben ik geswitcht van tandarts en ik heb daardoor minder angst om langs te gaan. Er zijn inderdaad methodes die angsten kunnen verminderen. Voor velen werken deze erg goed.

Reageer op dit bericht