Misschien herken je het volgende. Je voelt je opgejaagd en hebt continu het gevoel dat je iets moet doen. Je hebt trillende handen, hartkloppingen en een gebrek aan concentratie. Ook die continue gedachtestroom in je hoofd en dat gevoel van innerlijke onrust in je lijf houden maar niet op. Met als resultaat dat je veel stress ervaart. Je zou zo graag innerlijke rust en vrijheid willen ervaren. Een rust die blijvend en stabiel is, zodat je weer voluit kunt leven. Het is alleen heel lastig om een goede oplossing te vinden. In dit artikel vertel ik je hoe je van die innerlijke onrust en rusteloosheid af kunt komen. Voorgoed.

Rusteloosheid, wat is dat eigenlijk?

 Een rusteloos gevoel kan zich zowel in je hoofd als in je lijf afspelen. Je ervaart minder verbinding met jezelf, maar ook met het hier en nu. Het is lastig om je te focussen en je gedachten blijven maar doorrazen. Je zit te veel in je hoofd, maar te weinig in je lijf. Je denkt minder helder dan normaal, je voelt je opgejaagd en bent prikkelbaar. Misschien slaap je hierdoor ook slechter en ervaar je hoofdpijnklachten. Je bent aan het piekeren en analyseren. Het is een vicieuze cirkel waarin je verstrikt bent geraakt.

Waarom voel ik me rusteloos?

 Ervaar je deze gevoelens regelmatig en begrijp je niet waarom het steeds terugkeert? Er kunnen verschillende redenen ten grondslag liggen aan deze onverklaarde lichamelijke klachten. De klachten kunnen ontstaan als je bijvoorbeeld onder extreme spanning en prestatiedruk staat. Soms is dit echter niet het geval en ligt het probleem dieper. Je hebt het idee dat de onrust op mysterieuze wijze ontstaat, maar als je dieper gaat graven is het eigenlijk niet zo mysterieus. Bepaalde overtuigingen, pijn en trauma uit het verleden kunnen zorgen voor deze onrust. Het is als het ware een verkeerd geregistreerde opslagfout in ons brein. Dit zijn de zogenaamde fysiologische stoorzenders, oftewel de bad clusters. Deze hebben veel invloed op je dagelijks functioneren, waardoor deze klachten kunnen ontstaan.

 

Hoe is deze onrust te behandelen?

 Wanneer je innerlijke onrust of rusteloosheid ervaart, heb je misschien al yoga of meditatie beoefend. Dit zijn goede manieren om met onrust om te gaan. Echter, vaak helpen deze methodes maar even. Als je dagelijks met onrust wakker wordt en weer naar bed gaat, ligt het probleem dieper. Vaak ben je je niet bewust van de triggers die deze onrust veroorzaken. Maar ze zijn ontzettend bepalend voor hoe we ons voelen. Om een oplossing te vinden, is het belangrijk om bij de bad clusters te komen. Dit is mogelijk met de PMA-methode.

Wat de PMA-methode zo krachtig maakt, is dat het de problemen bij de kern aanpakt en oplost, in plaats van het leren omgaan met de gevolgen. Tijdens een traject starten we altijd met een ervaring in het recente verleden, een gebeurtenis waar je een naar gevoel aan hebt overgehouden. Deze ervaring ga je onder mijn begeleiding herbeleven. Je ontdekt op welk moment het voor jou het vervelendst was en gaandeweg wordt duidelijk welke zintuigelijke triggers er spelen. Met die triggers en de gevoelens die deze oproepen in je lijf, maak je een geheugensprong naar jouw verleden. Zo worden de fysiologische stoorzenders (de badclusters) opgespoord en getransformeerd. Diep verstopte oorzaken van pijn en angst worden opgespoord door de geavanceerde vraag-techniek die PMA is, zodat ze voor altijd uit je systeem verwijderd worden. Daarom is PMA de perfecte rusteloosheid behandeling.

PMA helpt je van de rusteloosheid af

 Je weet nu dat je door PMA ontdekt waar de innerlijke onrust écht vandaan komt. En dat verkeerd gecodeerde  informatie ten grondslag ligt aan de onrust en de rusteloosheid. Heb je interesse in een PMA-traject? Ik help je graag. Samen gaan we op zoek naar de triggers die ten grondslag liggen aan jouw klachten. Het PMA-traject geeft je inzichten en tools waar je je hele leven plezier aan zult beleven. Echt, je hoeft niet in deze onrust te blijven leven. Als jij wilt en mij toelaat om op deze manier te werken, kun jij weer je mooiste leven leven! Boek nu jouw gratis afspraak.

Reageer op dit bericht