En stel je open voor oplossingen. Dat zei James Dyson. Ja, de man van de stofzuiger. Deze benadering paste hij toe bij het ontwikkelen van een revolutionair en anders werkende stofzuiger. Geen halve oplossingen maar een andere manier van oplossen van het ‘volle stofzuigerzak-probleem’. Ik las dit in een interview met de goede man en dacht: Deze manier van een probleem aanvliegen geldt ook voor de PMA gesprekstechniek!

Het probleem benoemen…en dan?

Dat gebeurt zeker in een PMA sessie. Maar niet continu. Je vertelt me waar je tegenaan loopt, wat jou belemmert in het dagelijks leven, waar je vanaf wilt en vooral, wat wil je daarvoor in de plaats krijgen? Dat laatste is je werkelijke doel. Om daar te komen is het nodig om je open te stellen voor oplossingen. En die oplossingen zijn niet in je ratio ter vinden, zoals je waarschijnlijk al weet. Anders had je het immers allang opgelost! De oplossing ligt in je onderbewuste. Het unieke van de gesprekstechniek van PMA zit m er in dat we opzoek gaan naar de oorzaak, die verborgen stoorzenders in jouw onderbewuste waardoor jij steeds maar weer getriggerd wordt.

Hoe helpt mij dat?

Aan de triggers zit een vervelend gevoel gekoppeld. Door je hier bewust van te worden, kun je werkelijk loslaten. In feite worden de trigger en het vervelende gevoel van elkaar losgekoppeld. Met de PMA sessies ga je dus niet ‘leren omgaan’ met de vervelende gevoelens maar de oorzaak van de gevoelens wordt opgespoord en getransformeerd. De negatieve energie die eraan gekoppeld zat, wordt er af gehaald. Dat geeft een gevoel van opluchting en rust.

En nu de volgende stap

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden tot transformatie? Zie jij deze werkwijze zitten? Neem dan contact met mij op om door te praten over onze samenwerking.    Laat mij je helpen en boek nu jouw gratis afspraak.

 

 

 

 

 

Reageer op dit bericht