Van overleven naar leven

“Lichamelijke- en/of emotionele klachten zijn vaak het gevolg van opslagfouten in je brein.”

Herken je dit?

 

 • Je staat al moe op. En dan moet de dag nog beginnen! Je bent onrustig, futloos, gejaagd en moe, moe, moe.
 • Je hebt het gevoel te veel ballen in de lucht te moeten houden. Het lukt je maar nèt en als je eerlijk bent; het kost je ontzettend veel energie. Niet fijn voor jezelf en zeker ook niet voor je omgeving.
 • Je reageert op sommige momenten overtrokken: tè boos, tè verdrietig, tè geprikkeld of overdreven geïrriteerd. Je wilt wel anders reageren maar het gevoel overkomt je. Je hebt er geen stuur op.
 • Hoe hard je ook werkt, hoe succesvol je ook bent, het is nooit genoeg. Je kunt er niet van genieten. Emotioneel en lichamelijk beland je in een neerwaartse spiraal.
 • Je voelt je onvervuld, opgesloten, geblokkeerd. Je hebt potentieel, dat voel je ook maar je kunt het niet ten volle gebruiken.

Hoe zou het voor je zijn als:

Je energie weer op peil is en je de dag weer prima kunt volhouden. Je het gevoel hebt: ik heb van alles kunnen doen vandaag en ik heb nog energie over

Je ‘nee’ kunt zeggen (en prioriteiten kunt stellen) zonder je schuldig te voelen

Je weer kunt kiezen welk gedrag je op welk moment inzet in plaats van dat het je overkomt

Je weer bezig kunt zijn met en genieten van echt belangrijke zaken in je leven. Het gevoel ‘ik ben oké zoals ik ben, ik heb lief en ik word geliefd’

Je een vervuld en rijk leven hebt waarin lichamelijke en/of emotionele klachten zijn verminderd of zelfs verdwenen

Regie over je leven,

ontdek je volle potentie.

Programma: van overleven naar leven

Gedurende 5 sessies:

 • Gaan we als team aan het werk
 • Plannen we 5 gesprekken, eens per twee weken een gesprek
 • Ontmoeten we elkaar online

Ook word je ondersteund:

 • Met intake- en groeiformulieren om je bewust te worden van je groei
 • Met mail contact voor jouw specifieke vragen
 • Met video’s

Het resultaat van de sessies:

 • Je lichamelijke en/of emotionele klachten verminderen of verdwijnen
 • Je bent je bewust: waarom voel ik wat ik voel, denk ik wat ik denk, doe ik wat ik doe zodat je je patronen gaat zien en herkennen
 • Je herkent je destructieve patronen en je hebt de tools om die te doorbreken zodat je weer jezelf wordt
 • Keuzevrijheid: Je hebt weer de regie over je leven zodat je vanuit een positief gevoel over jezelf keuzes kunt maken en beslissingen kunt nemen
 • Je ervaart rust in je hoofd en je hoeft je  niet meer bezig te houden met allerlei ‘mitsen en maren’
 • De relatie met anderen, gezinsleden, familie, medewerkers, collega’s wordt prettiger. Zo kun je daar weer voluit van genieten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Referenties

“PMA, een boek, you tube koffietijd kijken. Dan is de theorie bekend bij me en de theorie klinkt logisch. Dan kom ik bij jou. Allemaal vragen van jou die herbelevingen oproepen en waarbij ik de vreemdste kronkels in mijn hersenen ga volgen. Soms is het tijdens de sessie al duidelijk. Een andere keer moet ik erover sudderen. Het levert me inzichten op in mezelf. Het vertelt me waarom ik op bepaalde triggers reageer. En vooral: het geeft meer rust in mijn hoofd. Fijn dat de theorie logisch klinkt. Geweldig dat het in de praktijk zoveel oplevert!”

W.Houten

“Ik ben echt heel blij dat ik bij jou ben geweest. Ik was altijd erg onrustig en was vaak overdreven zenuwachtig voor van alles. Nu ben ik daar helemaal vanaf en daar ben ik achteraf heel blij mee. Op het moment zelf niet door dat het ook anders kon. Nu voel ik me helemaal goed en kan veel rustiger alles aanpakken.”

N.P. | 20 jaarRijnsburg

“Ik was jarenlang opzoek naar antwoorden tot ik bij Geke terecht kwam via de PMA online training. Ik merkte dat er een ontzettende weerstand was in me dat ik hierdoor letterlijk lichamelijke klachten kreeg. Ik ben meteen opzoek gegaan naar een coach en een afspraak gemaakt. Mijn eerste sessie was heftig maar Geke heeft mij liefdevol en moeiteloos hierdoor kunnen slepen. Mijn lichamelijke klachten verdwenen al na de eerste sessie. Ik was opgelucht en super vrolijk en nog steeds en mijn innerlijke rust gevonden.
Many thanks Geke for holding my hand and letting me be myself again! Forever Thankful!”

R.A.S.Uden